• Je offertelijst is leeg
 • Je winkelwagen is leeg
menu
Muurblokken

Muurblokken

Muurblokken, ook wel stapelblokken genoemd, zijn ideaal voor het creëren van sfeer in je tuin. In een handomdraai maak je er een fraaie border mee of breng je een subtiel hoogteverschil aan. Dankzij het ruime aanbod muurblokken slaag je bij GSB Tuinmaterialen ongetwijfeld. Je bekijkt de verschillende opties hieronder. Favoriet gevonden? Dan vraag je direct een persoonlijke offerte aan.

Koop je muurblokken bij GSB Tuinmaterialen

GSB Tuinmaterialen is de aangewezen specialist op het gebied van muurblokken. Ons uitgebreide en kwalitatief hoogwaardige aanbod vind je op onze website én in onze winkels. We hebben 19 vestigingen verspreid door Nederland. Hier koop je niet alleen muurblokken, maar alles wat je nodig hebt om jouw tuin aan te leggen of af te maken. Kom gerust langs en doe inspiratie op.

Betonnen muurblokken

Als het gaat over muurblokken, dan is beton een veelgebruikt materiaal. Betonnen muurblokken vind je dan ook veelvuldig terug in ons assortiment. Zo hebben we:

 • Getrommelde betonnen muurblokken
  Onze getrommelde betonnen muurblokken zijn ideaal wanneer je een rustieke of landelijke uitstraling in je tuin wil creëren. Dankzij de ruwe kanten ogen ze niet zo strak en streng.
 • Ruwe betonnen muurblokken
  Stoer, grillig en robuust: dat zijn onze ruwe betonnen muurblokken in een notendop. Deze stapelblokken ondergaan een unieke behandeling die ze hun mooie ruwe kanten geeft. De onder- en bovenkant blijven uiteraard glad, waardoor ze eenvoudig te verlijmen zijn met onze steenlijm.
 • Strakke betonnen muurblokken
  Liefhebber van rechte, geometrische lijnen? Overweeg dan eens onze strakke betonnen muurblokken. De randen zijn subliem afgewerkt en ook het oppervlak is mooi glad. Dit maakt de stapelblokken ideaal voor het creëren van een echte ‘designtuin’.
 • Betonnen muurblokken met motief
  Onze betonnen muurblokken met motief zijn strak en recht, maar wel voorzien van een motiefje. Op de voorkant van de muurblokken zit een subtiel reliëf, waardoor de betonblokken iets weg hebben van leisteen.
 • Natuursteen muurblokken
  Zijn jouw tuintegels of klinkers van natuursteen? Maak dan ook je muurtje, border of plantenbak van natuurstenen muurblokken om dezelfde elegante sfeer en uitstraling te behouden. Het materiaal blinkt uit door zijn duurzaamheid en kleurvastheid, maar bovenal is het uniek vanwege de verschillende kleuren en patronen. Geen enkel natuurstenen muurblok is precies hetzelfde!

Eenvoudig te verwerken

Onze muurblokken zijn gemakkelijk te verwerken door iedere doe-het-zelver. Metselen is niet nodig, de blokken zijn namelijk eenvoudig op elkaar te ‘plakken’ door middel van onze steenlijm. Die gezellige barbecueplek, fraaie plantenbak of sfeervolle waterpartij is dus in een handomdraai gerealiseerd.

Maak je creatie af met afdekplaten

Ga je een muurtje of andere creatie maken met muurblokken? Als je houdt van een extra strak effect, overweeg dan eens om het geheel af te dekken met afdekplaten. De afdekplaten verkopen we in steen en beton, dus je kunt ze perfect afstemmen op het materiaal van de muurblokken. Of wissel juist af en creëer een leuke twist.

Kom langs en doe inspiratie op

De juiste muurblokken uitzoeken voor je tuin is geen eenvoudige opgave. De blokken echt voelen en ervaren is voor veel mensen geen overbodige luxe. Kom daarom langs bij een van onze 19 vestigingen en doe boordevol inspiratie op voor je tuin. Uiteraard staan onze tuinspecialisten hier voor je klaar en geven je graag advies.