• Je offertelijst is leeg
  • Je winkelwagen is leeg
menu
Prijs
Designtegels

Designtegels

Maak kennis met ons brede assortiment designtegels; speelse tegels die stuk voor stuk voorzien zijn van unieke ontwerpen. Bij GSB vind je designtegels die een levendige sfeer in de tuin brengen. Bekijk ons uitgebreide aanbod, of zoek een GSB winkel bij jou in de buurt om de tegels in het echt te bewonderen.

4 artikelen
Imprint Ashler Blue
Diverse afmetingen
vanaf 0,00
Imprint Ashler Coal
Diverse afmetingen
vanaf 0,00
Imprint Ashler Grey
Diverse afmetingen
vanaf 0,00
Imprint Ashler Grey Vienna 60x60x3 cm

Het kopen van design tegels

Bij GSB maken we het kopen van design tegels graag eenvoudig voor je. Via de website vind je namelijk snel het type design tegel waar je naar op zoek bent. Bekijk daarna de productpagina, waar je meer informatie over de tegel vindt. Denk hierbij aan het materiaal, het gewicht, de krasvastheid en de mate van onderhoudsgemak. Controleer de afmetingen en vul de hoeveelheid vierkante meters in. Hierna vraag je je offerte aan. GSB kiest de dichtstbijzijnde winkel die uiteindelijk jouw offerte opstelt en de aankoop in orde maakt.

Designtegels in verschillende stijlen

GSB verkoopt designtegels in vele soorten, maten en kleuren. Door ze toe te passen in je tuin, creëer je ongetwijfeld een gezellig en sfeervol effect. Voorzie jij je terras van een afwisselend en stijlvol mozaïekdesign waar je ’s zomers vertoeft met een goed boek? Of haal je liever warmte in je tuin met houtprint designtegels? We lichten graag twee designtegels uit.

Mozaïek designtegels

We bieden allerlei soorten stijlvolle mozaïektegels aan met elk unieke kenmerken. Bijvoorbeeld de Imprint Mosaic Lyon; een gecoate designtegel van 60x60 cm die makkelijk te onderhouden is en een hoge kleurvastheid heeft. De tegel is voorzien van sierlijke vormen in blauwe, gele en bruine tinten. Daarmee is hij zeer geschikt om een levendig effect te creëren.

Vercelli bestrating

Een andere uitblinker in ons assortiment is de Vercelli bestrating. Deze hebben een apart design bij de hoeken, randen en het binnenste gedeelte. Allemaal zijn ze verkrijgbaar in de afmeting 60x60 cm. De Innova Printed Paving Vercelli tegels toveren je tuin om tot een waar paradijs.

Op zoek naar andere tuintegels?

Ben je naast design tegels op zoek naar andere tuintegels? Of bekijk je gewoonweg graag al ons aanbod? Ontdek ons brede assortiment aan:

Bezoek een van onze 19 winkels

Om een beter beeld te vormen van al onze designtegels ben je van harte welkom in een van onze 19 GSB vestigingen. Hier staat een gemotiveerd team van specialisten klaar om je te helpen. We voorzien je graag van advies op basis van je tuinwensen.